Почистване на мазета и тавани

Мазетата и таваните са помещения, за които вечно не достига времето за да се вкарат в ред. Да се почистят от куп натрупани стари дрехи, ненужни предмети, и всичко друго, което е попаднало в тях през годините.
Ние сме тези, които могат да ви помогнат в почистването на мазетата и таваните.

Разполагаме с необходимата почистваща техника, с дисциплинирани и отговорни работници, които бързо и качествено ще се справят с всичко. Всякакви непотребни неща ще бъдат събрани в чували, натоварени и извозени на сметището. Ако в мазето или на тавана разполагате с различни стелажи или други поставки, същите ще бъдат почистени и подредени, така че да ви бъде осигурено лесно ползване за в бъдеще.

На сайта ни ще откриете номера на телефона за връзка с нас. Работата по почистване на мазето и тавана ще започнем в определеното от Вас време. Работниците ще почистят всичко, както Вие сте заявили и ще се справят с всички отпадъци. С извозващата техника отпадъците ще се транспортират на определеното за тази цел място.
Тази наша услуга Ви спестява време, ровене в прах и паяжина, а срещу това ще заплатите цена, която определено е ниска като се има предвид трудоемката работа по почистването.

Ние предлагаме изгодни за клиентите си цени, за да можем да си сътрудничим в предлаганите най-разнообразни от нас услуги.

Всеки наш доволен клиент е едно доказателство за нас, че хората имат нужда от нашата фирма.
Същевременно ние правим всичко възможно да си усъвършенстваме организацията на труда, да притежаваме нова техника и да се развиваме така, че да предлагаме по-ниски цени.

Нашият бизнес се развива в пряка връзка с доволните клиенти.

Позвънете на посочения телефон за да работим заедно за една цел – чистене.