Къртене на стени

Понякога апартаментът се оказва малък и имате желание да включите и терасата. Налага се къртене на стена до основа или части от нея. Може да Ви се иска и обединяване на стаи или просто имате възможност от няколко стаи да си направите уютен офис.

Често се налага и обединяване на малки складове помещения в голям, просторен склад.

Къртенето на стените можем да го направим ние, защото се справяме отлично с това. Така е, защото разполагаме с добре подготвен екип от специалисти и работници.

Преди да се премине към къртене на стените, е необходимо да се провери самата конструкция, да се установи разположението на електрическата инсталацията и различните системи – канализационна,
водопроводна и отоплителна. Специалистите ни ще преценят точно как може да се извърши къртенето на стените, за да се получи желания резултат. Като имаме предвид материала, от който са изградени, ние използваме най-подходящата техника за къртене на стени. Това можем да си го позволим, защото имаме съвременни инструменти, оборудване и техника за къртене, чистене и извозване на отпадъците.

Работниците от нашата фирма са с натрупан опит, което им позволява да работят сръчно и качествено, като влагат сили и умения за спазване на уговорения срок.

Цените, които можем да Ви предложим, са достъпни в сравнение с времето, което Вие бихте вложели, защото времето е безценно.

Ако сте решили да се разделите с някоя стена, позвънете на телефона за контакти и ние сме на Ваше разположение. С наш представител в удобно за Вас време ще уточните обекта и всички ваши изисквания. Ние в най-кратък срок ще Ви представим нашата оферта. Нашата фирма ще се справи за определения срок, като напълно почисти и извози отпадъците.

Ние ще се справим с къртене на стени, чистене и извозване, така че клиента да е доволен.

Колкото повече доволни клиенти има, толкова и нашата работа е по-добра и изгодна и за нас.