Къртене на бетон

Всяко нещо с времето иска своя ремонт – подове, стени, трябва да се разбият, защото са си изпълнили функцията. Идва времето на промяната – нов строеж, ремонт, но без къртене на основния материал – бетона, няма как да се получи.

Ние сме фирмата, готова да се справи с вашите проблеми. Разполагаме с обучен екип, който може да свърши това.
Нашите специалисти ще направят оглед на обекта. Ще се осигури преди всичко безопасна работа като се изолират всякакви инсталации, тръбопроводи, и всичко, което ще осигури срочно изпълнение на къртенето.

Разбира се, ще уточним материала, който ще се кърти, за да се приложи най-доброто оборудване и съответните инструменти за качествено и срочно изпълнение на задачата.

Във фирмата работят специалисти и работници с познания и натрупан опит в сферата на къртене на бетон. Дългогодишният опит, съвременното оборудване, отговорността на екипа са гаранция за доброто качество на работа ни.

Нашата цел е да се приключи навреме къртенето, за да са доволни клиентите. Всеки клиент за нас е важен, защото бизнесът ни зависи от всеки един от тях. Когато се появи нужда от нашата услуга – къртене на бетон, може да се свържете с наш представител на посочения телефон за контакт. Представител на фирмата ще Ви посети в удобно за Вас време, за да огледа обекта и да уточните срока за изпълнение. Ще Ви бъде предложена оферта и при постигнато съгласие ние започваме да работим. От този момент нататък задълженията са наши. Къртенето на бетона ще приключи в уговорения срок. Всички отпадъци ще бъдат откарани на определеното от общината място.

Всичко това е наше задължение – кърти, чисти, извозва – това го правим най-добре!

Чакаме Вашите обаждания, за да си помогнем взаимно.