Къртене на баня

Банята е помещението, което трябва винаги да бъде на определена висота по отношение на хигиената. Това налага по-чести ремонти, за да се поддържа в приемливо състояние.

Най-напред, естествено, трябва да се изкърти всичко в нея – плочки, теракота, да се отстранят старите санитарни съоръжения.

Ние сме готови да се справим с всичко това , защото сме специалисти по къртене на бани. След оглед на общото разположение на всякакви инсталации и изолирането им, ние ще направим всичко необходимо, за да продължите обновяването. Специалистите и работниците от нашата фирма са с дългогодишен опит и къртенето им е лесна работа. Доброто съчетаване на съвременните инструменти за къртене с умението на работниците да работят с тях, за кратко време се достигат желаните резултати.

Доверете ни се, когато вземете решение за обновяване на банята си. Ние ще Ви покажем качество в къртенето на под, фаянс, теракота. Свържете се с представител на фирмата чрез посочения в сайта телефон и предложете време, в което да Ви посетим. Съвместно ще уточним всичко, което се касае до къртене на банята и ще получите в кратък срок нашата оферта. При взаимно договаряне ние ще свършим нашата работа в определения срок.

За качеството на къртене на банята, почистване и извозване на отпадъците отговорността е наша. Всичко ще бъде направено така, че да се осигури нормална работа на майсторите след нас.

Всички отпадъци се извозват на определеното от общината място.

Цените, които предлагаме за нашите услуги, са достъпни и отговарят на качеството на работата, която извършваме.

Винаги държим да предложим на нашите клиенти максимално кратък срок и високо качество, за да са доволни. Всеки доволен клиент е гаранция за нашата по-нататъшна работа, за нашите успехи.

Позвънете на посочения телефон, за да работим заедно за Вашата баня и за нашия бизнес.